Magazin > VIP
7867 ogledov

Tjaša Kokalj o težavah: Začneš se spraševati, ali se bo to zate sploh zgodilo

Tjaša Kokalj Mediaspeed
Novinarka, blogerka in večna lepotica Tjaša Kokalj je o svojih malih dvojčicah precej skrivnostna, vsake toliko pa na svojem blogu TK Swat, ki ga ima s prijateljico Katjo Klavora, razkrije delček zasebnosti.

Tokrat je s svojimi bralkami delila trenutek, ko je svojemu možu sporočila, da pričakujeta. Tjaša Kokalj je tudi prvič na glas povedala, da sta se z možem za naraščaj trudila precej časa, zato je bila pozitivna novica za oba še toliko lepša. 

"Potem, ko je bilo za nama nekaj testnih paličic z minusom, sem bila že malce neučakana, obupana, začneš se spraševati, ali se bo to zate sploh kdaj zgodilo. Je morda kaj narobe z mano, z nama? Kup vprašanj ti roji po glavi in kljub temu, da sva si oba želela otroka, jaz po nekaj neuspelih poizkusih nisem bila tako mirna kot moj mož," je izdala Tjaša in nadaljevala: "Ker nisem želela, da greva skupaj še čez en minus, sem se torej tistega pomladnega dne odločila, da kupim test sama in ga sama tudi naredim. /.../ Komaj sem čakala, da pridem domov in v miru naredim test. Spomnim se, da sem bila super živčna, na palčko nisem želela pogledovati, a hkrati nisem mogla odlepiti oči od nje. In potem se je kmalu pokazal tisti tako želeni plus, ki me je spravil v delirij. Smeh, jok, tresla sem se kot šiba na vodi, mislim celo, da sem se šla zahvaljevati nekomu tam zgoraj. To je bil trenutek, ki sem ga morala predihati sama, se zjokati, nasmejati od sreče, mislim, da se je iz mojih ramen skotalila vsa teža pričakovanja, upanja, želenja …"

Ker svetlolaska obožuje presenečenja, je takoj začela razmišljati, kako bo novico povedala možu. "Naredila sem kosilo (ne spomnim se, kaj sva jedla) in ga poklicala, naj pride gor. Ta trenutek želim ohraniti čisto za naju, samo to vam povem, da je presenečenje uspelo, ker je navajen na moj lightbox, da vedno izpisuje neke dogodke, ali pozdravlja pomlad, ali pa kaj drugega, najprej ni niti dobro dojel, kaj je na njem izpisano. Potem pa je pogledal še enkrat, takrat pa sem ob njem že bila jaz s testirno palčko za hrbtom," je še izdala Tjaša, ki je dvojčici rodila poleti, in z bralkami delila še nekaj ljubkih nasvetov, kako povedati veselo novico, ki si jih lahko preberete tukaj.  

Komentarjev 1
  • Majazmaja 14:07 15.maj 2018.

    Res mi ni jasno, zakaj ženske tako rade nastavljajo te svoje poscane nosečniške teste ...

Sorodne novice