Magazin > VIP
6545 ogledov

Tjaša Kokalj Jerala prvič objavila fotografijo hčerk

Tjaša Kokalj Mediaspeed
Dvojčici sta se rodili 15 tednov prehitro.

Nekdanja Miss Universe Tjaša Kokalj Jerala je leta 2017 postala mamica. Njeni hčerkici sta se rodili 15 tednov prehitro, tako da sta porodnišnico lahko zapustili šele deset tednov po porodu.

Tjaša o nosečnosti in porodu ni javno govorila, je pa tri mesece po srečnem dogodku na svojem blogu objavila zapis. 
"Ok, vdihni, izdihni (to govorim sebi, ko to pišem, ker ne vem zakaj, so se mi v hipu v oči prikradle solze). Solze sreče, velike sreče, pa hkrati solze zaskrbljenosti, strahu, veselja, solze vseh občutij, ki jih čutim zadnje tri mesece odkar sem postala mamica. O svoji nosečnosti nisem pisala. Po eni strani mi je bilo žal, da ta – zame najsrečnejši čas – nisem ‘mogla’ deliti z vami, ampak tako kot je bilo s poroko, sva s Klemnom želela tudi to poglavje (najbolj obsežno poglavje) najinega življenja zadržati zase. Ne zaradi vas, ampak zaradi tega, ker mediji v Sloveniji o vsaki, vsaj približno (po)znani osebi želijo pisati in nosečnost je še posebno priljubljena tema. Jaz pa sem želela biti že od vsega začetka pri tej temi previdna, včasih mi je kar hudo, ko vidim fotografije znanih nosečk zraven še praznega vozička ali posteljice, ko otroček še sploh ni prišel na svet. Kaj se lahko do takrat še vse zgodi, o tem, raje ne bom pisala, ker je treba misliti pozitivno, ampak morda so kakšne objave za moj okus prenagle. Ampak tukaj nisem, da kritiziram, tukaj sem, da orišem delček naše zgodbe, ker pri moji nosečnosti ni šlo vse po planu. Tudi zato sem bila ‘vesela’, da se nisem odločila za javno deljenje svoje nosečnosti, pa čeprav me je seveda kdaj zamikala kakšna fotografija s trebuščkom. Ta je ravno dobro začel rasti, ko sta se moji punci odločili, da bosta pokukali na svet. Rodili sta se 15 tednov prezgodaj in čeprav moj rok poroda še do danes ni prišel, imata najini dvojčici že tri mesece."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najbolj sladki slani poljubčki ♥️😍😘

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala) on


Tjaša svoja otroka skriva pred javnostjo. Svojim oboževalcem je razložila, da jih želi zaščitit. “Zato sva se tudi odločila, da ju obvarujeva družbenih omrežij, dokler se o tem ne bosta odločali sami ali izrazili željo. To je naša odločitev, spoštujem vse, zato tudi sledim nekaterim mamicam, ki delijo in objavljajo svoje otroke.”

Komentarjev 2
  • Avatar Zintalissa
    Zintalissa 01:22 10.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • kmetek 14:47 09.julij 2019.

    15 mesecev?