Magazin > VIP
14991 ogledov

Tjaša Kokalj s solzami v očeh sprejela odločitev

Tjaša Kokalj Mediaspeed
Prelepa gesta ...

Novinarka, voditeljica, model in spletna vplivnica Tjaša Kokalj se je s svojo družino odločila za prav posebno dobrodelno gesto. V času samoizolacije je namreč končno našla čas, da pospravi premajhna oblačila svojih dvojčic, ki sta se rodili leta 2017. Tjaša se je odločila, da bo oblačila prodala na posebnem Instagram profilu, denar od prodaje oblačilc pa bo družina podarila dobrodelni organizaciji po njihovem izboru. Tjaša pravi, da bo šel denar verjetno v roke družinam v stiski ali mamicam samohranilkam.

Pri tem pa lepotica ni ostala ravnodušna in so jo ob pogledu na mala oblačilca njenih hčerk premagala čustva. Tjašini dvojčici sta se namreč rodili prezgodaj in kar nekaj mesecev po rojstvu preživeli na intenzivnem oddelku ljubljanske porodnišnice, a je pred kratkim ponosna mamica sporočila, da sta lepo napredovali in v dveh letih že dohiteli svoje sovrstnike. Za mlado družino pa čas samoizolacije ni prevelika sprememba, saj dvojčici tudi pred epidemijo še nista obiskovali vrtca , prav tako tudi Tjaša že nekaj let dela od doma. 

Tjaša Kokalj | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 13:15 25.april 2020.

    Jaz,ko sem tole bral,so se mi kar oči zarosile,kaj je Tjaša s partnerjem pogruntala.Ja,to je pa toliko lepa gesta,da nimam primernih besed. Nije ni nama lako u karanteni.In bi izkoristil priložnost,da pozovem vso svetovno javnost in oboževalce,da spoštujejo njihovo zasebnost... .

Sorodne novice