Slovenija
5930 ogledov

Novo: Navodila Janše glede organizacije varstva otrok

Vrtec
Prosimo župane, da so samoiniciativni in se v prihodnjem tednu čimbolj angažirajo pri pomoči varstva otrok na domu. Zelo veliko ljudi, predvsem tistih, ki jih nujno potrebujemo v zdravstvenem sistemu, nujno potrebuje varstvo za svoje otroke.

"Oblikovaje izoliranjih vrtcev zahteva veliko bolj zahteven pristop, kot si ga marsikdo predstavlja. Edina praktična oblika je varstvo na domu. S tem, ko ni šole, bo veliko mladih imelo veliko časa. Na vse mlade, ki se čutijo sposobne, apeliram, da pomagajo pri varstvu otrok. Župane prosimo, da pri tem pomagajo," župane poziva predsednik vlade. 

"Z vsakim takim ukrepom, za vsako dobro voljo dijaka ali študenta se bo sprostil nekdo, ki ga potrebujemo v tej situaciji, ko lahko še veliko naredimo," je še poudaril Janša.

Javljajo se veliko nevladnih organizacij. Vsem se zahvaljujemo, predlagamo pa, da so župani tisti, ki naj se znajdejo, da postavijo štabe in se organizirajo.

Komentarjev 5
  • Janez 18:03 15.marec 2020.

    Mi lahko kdo pove zakaj ta tip JJ govori tako počasi in monotono, kakor bi bil mrtev?? Ne morem se znebiti občutka, da tip igra slabo naučeno vlogo. Imam občutek , da mi grozi in da je v bistvu kot ...prikaži več nekakšen volk, ki si je odel volčjo kožo!

  • Avatar jezeran
    jezeran 17:59 14.marec 2020.

    Bumbar