Magazin > VIP
3366 ogledov

Tjaša Kokalj tega tudi po rojstvu dvojčic ni opustila!

Tjaša Kokalj promocijsko gradivo
Hčerki sta jo le še bolj motivirali ...

Odkar je Tjaša Kokalj Jerala pred skoraj dvema letoma postala mamica ljubkima dvojčicama, se na dnevnem redu njenih aktivnosti vedno najde tudi čas za sprehode in vozičkanje. Aktiven način življenje in uravnotežena prehrana sta bili vedno visoko na spisku njenih prioritet, njeni hčerki pa sta postali dodatna motivacija, da svojo miselnost delijo tudi z drugimi in s tem naredijo nekaj dobrega za slovenske otroke.  

Manekenka in lepotna strokovnjakinja zato ni oklevala, ko se je pridružila vseslovenski akciji Združimo korake, v kateri bo dm vse zbrane korake pretvoril v otroške nasmehe in jih v obliki donacije namenil osnovnim šolam po Sloveniji, s čimer želijo podpreti zdrave prehranjevalne navade otrok. "Vsak korak šteje, vsaka pomoč šteje, zato pomagaj tudi ti," je pod fotografijo ‘vozičkanja’ na svojem družbenem omrežju zapisala Tjaša, ki je postala ena od podpornic iniciative. 

Tjaša Kokalj | Avtor: promocijsko gradivo promocijsko gradivo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice