Magazin > VIP
36284 ogledov

Ste opazili, kakšne noge ima Ana Tavčar?

Ana Tavčar Pirkovič Instagram
Kratke obleke in krila ji izjemno lepo pristajajo.

Voditeljica oddaje Dobro jutro, Ana Tavčar Pirkovič, si je s trdim delom in izjemno simpatičnostjo priborila mesto med najbolj priljubljenimi televizijskimi obrazi pri nas. Na Instagramu njenih posnetkov gledalci ne morejo prehvaliti in več kot očitno je, da se je mnogim usedla v srce. "Prekrasna naša lepa rožica“, "lepa energija je v tebi“, "ženstvena, lepa, pametna, prava fatalka“, "glamurozna“, je le nekaj komentarjev, ki so jih mamici dveh sinov namenili oboževalci.

Ana Tavčar Pirkovič Magazin To morate slišati: Tako je o Ani Tavčar javno govorila televizijka!

Vse pohvale gredo tudi stilistom RTVS, ki pri Ani vsakokrat zadenejo v črno. Gledalci so verjetno najbolj navdušeni takrat, ko je odeta v krajša oblačila ...

Sicer pa Ana ni le lepa, ampak tudi pametna. Je doktorica germanistike, izvoljena je bila tudi za asistentko na filozofski fakulteti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on

Komentarjev 17
  • tudbognasvečnereši 19:51 09.maj 2020.

    Sram me je da sem Slovenc, zato komaj čakam da grem v Dalmacijo, in pozabim na SLO nategovanja.

  • luka65 20:57 27.april 2020.

    Iz totalne kante delate manekenko! Kaj ste slepi? Če je to dobra mrha, kaj je potem npr. Meghan Fox in podobne. Škis na kubik, Debela, z diplomo iz nemščine, torej ne ravno brihtna, vse na njej fake, kakšna je šele ...prikaži več zjutraj in brez las ...... Vse kaj ima, si je zrihtala, da je prodala mladost in ozkost pohotnemu starčku, ki simpatizira z NDH - Pirkoviću. Bruh!!!

  • ode 16:20 27.april 2020.

    Kakšne noge ima? Smrdljive, saj ji rasejo iz riti.