Magazin > VIP
20682 ogledov

To morate slišati: Tako je o Ani Tavčar javno govorila televizijka!

Ana Tavčar Pirkovič Instagram
Znan obraz o Ani Tavčar: "Okužila me je do dna duše"

Znano je, da nasmejana, simpatična in ženstvena voditeljica Ana Tavčar s svojo energijo začara vse okoli sebe, a tako lepih besed o njej javno še nismo slišali. V svojem blogu je njuno prijateljstvo na pladnju razgrnila Lorella Flego, s katero je Ana vodila božično oddajo Dobro jutro, v kateri sta gostili tudi predsednika Boruta Pahorja

"V letu 2019 se mi je zgodilo prijateljstvo z Ano. Nasmejala me je do solz, ker je super inteligentna, zabavna in po svoje nora, tako, kot si niti ne predstavljate. In všeč mi je, ker je v srcu živa in krhka, zato jo moram tu in tam zaščititi ter braniti. Ker, saj veste, svet zna biti krut, a me se prav gotovo ne damo," je o televizijski prijateljici zapisala Lorella in priznala, da je v njeno življenje prišla kot nevihta poleti: "Ana je prišla v moje življenje kot nevihta poleti. Je preprosto ne pričakuješ, čeprav od daleč čutiš, da se nekaj noro hitro približuje in te bo zadelo tako ali drugače, četudi bi se umaknil. /.../ Mislim, da imam veliko srečo, saj sem na televiziji našla dve veliki ženski. Ano zdaj in Bernardo že prej. Kar se mi zdi zanimivo, je, da si nismo 100 % podobne, delimo si pa veliko izkušenj in imamo podobne misli. Naša življenja pa so si zelo različna in velikokrat je tako, da se srečamo v studiu, na prireditvah, na kakšni hitri kavi, odnos pa je tako globok, da bi ga v normalnih okoliščinah najbrž moral graditi vsaj 20 let. Kaj pa vem, morda pri nas čas teče nekoliko drugače ali pa imamo izrazit občutek za ljudi, kar pomeni, da prej vklopiš antene in še prej instinkt. Pri meni je prav gotovo tako, da me ga ni več strah uporabljati, ker me zna zelo dobro voditi in marsikdaj mi pove stvari še preden se zgodijo." 

Lorella še dodaja, da jo Anina energija, "ki se širi kot jutranja rosa, potem se kot oblak  zgodi nad mano, kasneje postane zvezdnati dež in me okuži do dna duše."

Sicer pa Tavčarjeva svoje oboževalce na Instagramu rada "pocrtlja" tudi s fotografijami svojih ženskih čarov, poleg voditeljstva, pa je nedavno pokazala, da je odlična pevka.  

Komentarjev 11
  • Avatar Zala
    Zala 11:36 18.januar 2020.

    Zafnana do konca. Mogoče je moškim všečna.

  • sam50 08:09 16.januar 2020.

    Ja,neverjetna izpoved medsebojne ljubezni-ampak Lorello še nekako razumem,saj tistega,ki te zvleče iz dežja pod kap moraš enostavno imeti rad....

  • ckelesrhom 19:10 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice