Magazin > VIP
2317 ogledov

Lorella Flego žaluje za Tommasom

Lorella Flego Marko Vavpotič, Borut Cvetko, Robert Krumpak
"Srčno upam, da je bil moj Tommaso šele na začetku in da ga bom še srečala. Do takrat pa velik objem,“ je na svojem blogu kosmatincu v slovo zapisala Lorella Flego.

Voditeljica Lorella Flego je izgubila dobrega prijatelja, svojega mačka Tommasa, ki ji je družbo delal 16 let. "Pogrešam zelene, magične oči in vonj po dobrem na mali glavici, pogrešam rdečo piko sredi dolge sive dlake in tisto brezpogojno zvestobo, ki ti jo lahko podari samo domača žival. 16 let ni malo, včasih pomislim, da je poznal vse moje skrivnosti, z mano se je selil, včasih je bil poročen, potem se je ločil, dobil je “sestrico” in jaz hčerko,“ je Lorella zapisala na svojem blogu, v svojem zapisu pa še razkrila, da je njen ljubljenček točno vedel, kdaj je bila žalostna. "„Zaznal je moje solze in vedel je, če sem bila žalostna; vedel je, še preden se je zgodilo, in mislim, da je bil tudi edini, ki me je znal potolažiti. Brez besed. Samo s predenjem in tihim pogledom, ki ga bom za vekomaj nosila v srcu.“

"Ni besed, ki bi me lahko potolažile in ni človeka, ki bi ga lahko nadomestil. Prepričana sem, da je našel novo pot in je zdaj veliko bolj miren. Prepričana sem, da me od nekje gleda, čeprav ne more do mene. Z nosom proti oblakom ga po tihem išče tudi Sofia, ki še ne uspe razumeti, kako je možno, da kar naenkrat izgineš. Zdaj pa se sprašujem: mar mi, odrasli, razumemo? Pravijo, da imajo mačke devet življenj. Srčno upam, da je bil moj Tommaso šele na začetku in da ga bom še srečala. Do takrat pa velik objem, moj dragi kosmatinko, in hvala za vse magične, čarobne trenutke, ki si mi jih podaril, hvala za ljubezen, božanje in dišeče trenutke, ki so bili tako najini. In jih neskončno pogrešam,“ je svoj ganljivi zapis Tommasu v slovo končala priljubljena televizijka.

Komentarjev 2