Magazin > VIP
5258 ogledov

Lorella Flego razočarana nad zavistjo in konflikti

Lorella Flego Marko Vavpotič, Borut Cvetko, Robert Krumpak
Znana televizijka odkrito o odnosu s partnerjem, hčerko, starši in prijateljicami.

Voditeljica, novinarka in blogerka Lorella Flego, ki jo po novem lahko spremljamo v oddaji Dobro jutro, v svojih kolumnah veliko razkriva tudi o svoje pogledu na svet. Pred kratkim je tako pisala o prijateljskih in ljubezenskih razočaranjih, zato nas je zanimalo, kaj jo je tako zmotilo?

"Na splošno se mi zdi, da bi morale ženske bolj držati skupaj. Razočarana sem nad zavistjo in nepotrebnimi konflikti. Ženske pri štiridesetih bi med seboj morale deliti družinske, intimne zgodbe, tako smo močnejše. To v današnjem času pogrešam, drži pa, da je za prijateljstvo potreben čas, ki pa ga je danes premalo. Sama imam prijateljice, tiste prave, še iz osnovne šole, s katerimi delimo del življenja in izkušnje. Moje prijateljice niso modne navdušenke in name ne gledajo kot na človeka s televizije. Zanje sem enaka oseba že trideset let in to mi je všeč. Za nova prijateljstva pa žal ni časa, zato je vse zelo površinsko. V modi, kjer delujem, je na splošno vse zelo površinsko, zato mi je toliko bolj pomembno, da v svojih zapisih prepletam modo in neko svojo življenjsko filozofijo. Zdi se mi, da ženske to rabimo," razmišlja Lorella. 

Lorella Flego Magazin Po 14 letih velika sprememba: Lorella Flego o odločitvi RTVS

Veliko te filozofije je Lorelli predala mama, za katero voditeljica pravi, da je zelo modra in napredna, gleda na čas, v katerem je živela nekoč. "Moja mama pravi, da je prijateljstvo še pomembnejše od ljubezni, saj prijatelj ostane s tabo celo življenje. Prav mama, za katero pravim, da je moja najboljša prijateljica, vedno poudarja pomen ženskega zavezništva. Želim si, da ko bo moja Sofia zrasla, da bova tudi imeli tako lep odnos, kot ga imam sama z mamo. Mama nikoli ni ovirala mojih sanj, vedno me je podpirala in mi predala, da s svojo žensko intuicijo vedno vemo, kaj je najboljše za nas same, zato ne smem pustiti, da bi drugi vplivali na naše odločitve. Oče je po drugi strani veliko bolj racionalen. Nanj se obrnem, ko imam dileme glede posla, saj je odličen z nasveti na tem področju. Skupaj sta odlično ravnovesje," Flegova pove o svojih starših. 

Kaj pa partnerstvo, Lorella svojega ne izpostavlja prav pogosto, a pravi, da je v zvezi še vedno srečna. Prizna, kako pomembno se ji zdi, da imaš v življenju čim več ljudi, na katere se lahko opreš, a da se s partnerjem pogovarja bolj o drugih stvareh, ženske teme pa so rezervirane za mamo in prijateljice. 

MMS Magazin Ulala, Lorella v kopalkah je nekaj, kar morate videti!
 
Komentarjev 1
  • sam50 11:44 04.marec 2019.

    Večinoma vse odsluženo pristane na nacionalki v jutranjem programu- pa saj ni važno,plača je dobra in sigurna,ker država vestno lupi ovce z naročninami in dajatvami za sranje,ki ga v zameno dobijo plačniki...

Sorodne novice