Magazin > VIP
30442 ogledov

Lorella po skoraj osmih letih le pokazala hčerko!

MMS Mediaspeed
Hčerka Lorelle Flego je prav tako očarljiva kot njena mamica.

Čeprav priljubljena voditeljica in modna poznavalka skrbno skriva svoje zasebno življenje, se je po skoraj osmih letih le omehčala in na medijski prireditvi pokazala svojo hči Sofio. "To ni bilo načrtovano, po koncu vodenja Melodij morja in sonca mi je skočila v objem, fotograf pa naju je ujel," je povedala Lorella. Glede na to, da sta obe dami blesteli v belem, nas je zanimalo, ali ima tak čut za estetiko tudi Sofija? "Všeč so ji lepe stvari in zagotovo ima to ljubezen do mode po meni. Všeč so ji vse punčkaste stvari in rada počne vse, kar počne mamica. Se igra z lutkami, z dojenčki, kuha … Ima to izrazito ženstveno noto."

Lorella Flego Magazin Lorella Flego žaluje za Tommasom

Poleg ljubezni do mode, pa je po svoji mamici podedovala tudi ljubezen do potovanj: "Obožuje potovanja in spoznavanje tujih krajev, rada je na poti. Je izredno radovedna, zanima jo veliko reči in z njo se res ni težko igrati." Voditeljica pa je v zadnjem času nekaj veselih trenutkov s hčerko delila tudi s svojimi Instagram sledilci. 

Lorella Flego | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

 

Moments of girrrrrls 💚👈 #momanddaughter

A post shared by @ lorellaflego on

Komentarjev 3
  • Lovebites 08:01 20.julij 2018.

    Ta zenska je meni bila od nekdaj grda.Preveliki zobje nametani v usta,cudna celjust,pa se skili.Ima pa se za neko modno strokovnjakinjo,dejansko pa ima prazno glavo,pravega znanja nima.Na kateri ulici so jo nasli in izbezljali ven,mi ni jasno.Nobene karizme ali lepote ...prikaži več ne premore.Antipaticna.

  • Avatar Leon
    Leon 14:51 19.julij 2018.

    Temu se reče pedofilmarija ! Ko te nihče več ne opazi ,pač posiljuješ javnost s svojimi otroki. Nekatere mamice iz RTV klana to počno tudi s svojimi odraslimi otroki ! Ula .....................

  • miki1234 13:54 19.julij 2018.

    hvala... prav res si ne predstavljam življenja brez te slike...

Sorodne novice