Magazin > VIP
24463 ogledov

Ulala, Lorella v kopalkah je nekaj, kar morate videti!

MMS Mediaspeed
Prva dama modnih vsebin pri nas, je tudi sama prav takšna mačka kot tiste na pistah, o katerih poroča.

Voditeljica in blogerka Lorella Flego nas je to poletje razveseljevala s fotografijami svoje popolne postave, katero bi ji z lahkoto zavidale celo dvajsetletnice. Lorella si je počitnice, tako kot vsako leto, privoščila čez lužo, na Floridi, od koder je objavljala dih jemajoče fotografije. 

MMS Magazin Lorella po skoraj osmih letih le pokazala hčerko!

In v čem je skrivnost Primorkinega popolnega videza? "Poskušam čim bolj mirno živeti, kar je v nasprotju s tem, kar delam. A čez teden si skušam vzeti trenutke, ki so samo zame, pa naj bo to telovadba, dobra hrana ali branje. Drži pa, da je telovadba zame način življenja. Če nisem fizično aktivna, težko opravim miselne zadeve, kot je pisanje člankov in urejanje spletne strani. To mi je rutina že toliko let, da se obresti zdravega življenja pač poznajo. Srečo imam tudi z geni, saj je moja mama enaka, in pa to, da mi kruh, sladice, alkohol ter cigarete prav nič ne dišijo," je recept, ki se Lorelli več kot očitno obrestuje. Nikoli ji ne bi pripisali 44 let!

 

Feels like summer 🦋🦋

A post shared by @ lorellaflego on

 

This time of the year forever 💙 swimsuit @pentljaconceptstore

A post shared by @ lorellaflego on

Komentarjev 2
  • dd 11:06 06.september 2018.

    Ja, se strinjam, da res nima pojma o modi. V oddaji zgleda, kot, da je narejena le za promoviranje Lorele.

  • Lovebites1 23:49 05.september 2018.

    Je tej loreli kdo rekel,da je nenormalno grda,da ima prevelike zobe,skili in nima pojma o modi,ampak se samo dela pametno in fejka,da je neka modna poznavalka.Gledljivost oddaje je porazna,kdo po pa to gledal .

Sorodne novice