Magazin > Lepota & telo
2097 ogledov

Oskarji 2020: Temu trendu se zvezdnice nikakor ne odrečejo!

Oskarji 2020
1/19
Profimedia
Tudi letos so bile vse oči na oskarjih uprte v zvezdnice in njihovo izbiro večernih toalet ...

Ralph Lauren, Armani Prive, Gucci, Prada, Alexander McQueen, Stella McCartney, Elie Saab, Chanel in Versace so modni veljaki, ki vsako leto poskrbijo, da se zvezdnice in zvezdniki po najbolj pomembni rdeči preprogi leta, to je seveda podelitev oskarjev, sprehodijo v vsem svojem sijaju. 

A letos podelitev menda ni dosegla pričakovanega glamurja, prav tako pa tudi izbrane toalete. Modni poznavalci so se muzali predvsem nad barvno lestvico, prevladovali sta namreč črna in bela. Prav tako so igralke še vedno zveste trendu, ki ga je že leta 2012 začela Angelina Jolie, ko je skozi visok razporek pokazala svoje dolge noge. Ta trend je od takrat stalnica rdečih preprog po vsem svetu.

Največ pozornosti je letos pritegnila oblega igralke Janelle Monae. Kristali, ki so prekrivali kreacijo Ralpha Laurena, naj bi oblikovalcem vzeli kar 600 ur ročnega dela. Nad "moderno rdečo kapico" pa nekateri modni kritiki niso bili najbolj navdušeni. Najbolj opazne kreacije iz letošnjih oskarjev si oglejte v galeriji ...

Oskarji 2020 | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • ofclotun 19:52 10.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice