Magazin > Lepota & telo
23057 ogledov

Ta tri znamenja imajo najboljši modni stil, ste med njimi?

Moda
Zagotovo poznate osebe, ki so videti kot iz škatlice, njihov modni izbor pa vedno ukrade pozornost ...

Lev

Ljudje, rojeni v znamenju leva, zelo pazijo na svoj videz. Obožujejo lepe stvari in oblačila so ena od teh stvari. Levi so vedno elegantni in modno osveščeni. Najpomembnejša pa jim je kakovost oblačil. V njihovi garderobi ni poceni oblačil. Vedno so oblečeni kot prave zvezde. Ko jih srečate na ulici, so videti kot supermodeli.

Tehtnica

Tehtnice so napovedovalci trendov med znaki zodiaka. Njihova ustvarjalnost jim pomaga odkrivati ​​nove trende pred drugimi. Vedno poznajo najnovejše modne trende in z veseljem bodo nasvet dali tudi svojim najdražjim. Poleg tega znajo tehtnice zelo dobro kombinirati oblačila, znajo izbrati popolno obleko za vsako priložnost in takoj ugotoviti, kateri dodatek ustreza kateremu oblačilu.

Škorpijon 

Škorpijoni imajo popolnoma edinstven in individualen slog. Pomembno jim je, da izstopajo iz sivine, saj ne želijo biti kot ostali. Zaradi tega najpogosteje kupujejo v butikih in vintage trgovinah. Izogibajo se modnim verigam, kjer nakupujejo vsi. Nekonvencionalne kose oblačil odlično kombinirajo in so vedno videti stilsko usklajeni. Enostavno so vedno videti "kul". 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice