Magazin > Lepota & telo
109547 ogledov

Ta intimna pričeska je moškim najbolj všeč

vagina Profimedias
Gospodje, se strinjate?

Z medicinskega stališča bi bilo dlake na intimnih predelih najbolje pustiti pri miru, saj so naravni ščit pred bakterijami. Seveda pa danes brez britvice ali voska ne gre, vsaj v poletnih mesecih ne. Kaj pa si o spodnjih pričeskah mislijo moški in katera jim je najljubša?  Ta odgovor je ponudila anketa spletne strani askman.com. 

3. mesto: Grmiček
Naravni grmiček naj bi bil vsaj po vonju najprivlačnejši, saj žleze lojnice v kombinaciji z bakterijami na koži in dlačicami proizvedejo vonj, feromon, ki na nasprotni spol delujejo omamno. A po raziskavi temu očitno ni tako, saj je naravni grmiček všeč le petim odstotkom anketirancem. 

2. mesto: Črtica
Ozek pas dlak nad intimnim predelom je moškim zelo všeč, saj nekako nakazuje "pravo pot". Tako imenovano črtico je za najljubšo žensko intimno frizuro izbralo kar 38 odstotkov anketirancev. 

1. mesto: Brazilka
Intimni predel popolnoma brez sramnih dlak, tako imenovana brazilska depilacija je spodnja pričeska, ki jo moški najraje vidijo. Kar 41 odstotkov vprašanih jo je izbralo za najljubšo intimno pričesko na svoji izbranki. K njeni priljubljenosti pa je zagotovo prispevala tudi kultna serija Seks v mestu. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice