Magazin > Lepota & telo
3519 ogledov

Štiri pričeske, ki vas po štiridesetem pomladijo

slaba pričeska lasje Shutterstock
Prvo pravilo za urejen videz, ne glede na leta, so še vedno zdravi, negovani in oprani lasje.

Res je, kratki lasje vas pomladijo, kar pa ni pravilo, zapisano v kamen. Svojega videza vam ni potrebno spremeniti z drastičnimi spremembami, saj lahko mladosten videz dosežete že z majhnimi popravki tudi pri dolgih laseh, piše portal Miss7. 

Srednje dolgi lasje s frufrujem "na zaveso"

Tako visoko čelo kot leta boste uspešno skrili s srednje dolgimi lasmi in frufrujem, ki ga na sredini razdelite na levo in desno stran obraza, tako da vam odpre pogled. 

Naravni valovi

Tudi dolgi lasje lahko skrijejo leta, a le če so valoviti. Takšna pričeska najbolj pristaja ženskam, ki imajo naravno valovite lasje. Če so vaši dolgi  lasje ravni in se celo rahli kodri na njih nikakor ne obdržijo, potem jih raje skrajšajte.

julianne moore | Avtor: Profimedia Profimedia


Sproščeni bob

Ta pričeska je primerna za vse, ki jim lasje stojijo tako, kot jih oblikujejo. Ležeren videz kratkega boba vaši osebnosti doda mladostno navihanost, a še vedno deluje urejeno in elegantno. 

Milla Jovovich | Avtor: EPA EPA

Deška pričeska

Kratki lasje odlično skrijejo leta in hvala bogu, da tako imenovana "pixie" pričeska ni le praktična, temveč tudi modna. Še dodatno svežino pa ji boste vlili z izbiro svetle barve las. 

Charlize Theron | Avtor: Reuters Reuters

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice