Magazin > Lepota & telo
8299 ogledov

Lepotni svet obnorel ta antični pripomoček

lepota, obraz Žurnal24 main
Ali ta starodavni lepotni pripomoček zares deluje?

Lepotni svet je obnorel obrazni valjček iz žada, ki so ga v prejšnji erah uporabljali že Kitajci. Preprosta naprava, ki stane okoli trideset evrov, je v dobi najnovejših lepotnih tehnologij obnorela svet lepotnih blogerk. 

ličenje trend Magazin Ličenje: 5 napak, ki vas postarajo

Pa valjček tudi dejansko deluje? Lepotna strokovnjakinja Abigail James pravi, da masaža obraza z valjčkom spodbuja limfni sistem in s tem poskrbi za naravni proces razstrupljanja, rezultat tega pa je boljša cirkulacija in krvni pretok, zaradi česar je koža na obrazu videti bolj žareča. Žad je gladek in hladen, zato varno ohladi in pomiri tudi razdraženo kožo. Menda je veliko bolj učinkovit, kot če bi obraz masirali le s prsti. 

Tako obraz kot valjček pred vsako uporabo očistite, učinkovit pa je tudi pri nanašanju raznih krem, serumov in olj. Po masaži obraza pa ne pozabite na vrat, ki prav tako potrebuje vsakodnevno nego. 

kapa ženska zima Magazin Pet navad, ki pozimi uničujejo vaše lase
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

นวดคลึงบริเวณโหนกแก้มและกรามเพื่อให้ได้เอพแฟ็คของการคอนทัวร์ที่ดูเป็นธรรมชาติค่ะ 💚Inboxหรือline มาสอบถามเพิ่มเติมได้เลยค่ะ 💚Line id : @lwh2963k #jaderoller #jaderollers #jaderolling #jaderollerbeauty #thebeautyroller #beautyroller #jadebeautyroller #jaderollerfacial #jaderollermassager #jaderollertherapy #jaderoller #beauty #eveandboy #jaderollerTH #jaderollerthailand #ลูกกลิ้งหิน #สปา #นวด #บำรุงหน้า

A post shared by Jade Roller (@history.of.jade) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jade roller คืออุปกรณ์นวดหน้าในตำนาน ขนาดเล็กเหมาะสำหรับใครที่ไม่มีเวลาออกไปนวดหน้าข้างนอกหรือทาครีมไม่ค่อยเข้าหน้า แต่งหน้าไม่ติด หรืออยากสวยด้วยวิถีธรรมชาติแนะนำเลยว่า jaderoller คุ้มค่าคุ้มราคาและเป็นไอเทมที่ของมันต้องมี ลูกกลิ้งหยก 1090 บาท กัวซาหยก 790 บาท ซื้อคู่ 1690 บาท #jaderoller #rosequartzroller

A post shared by Guasha facial นวดหน้า💆🏻‍♀️💎 (@shop_guasha) on

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice