Magazin > Lepota & telo
3095 ogledov

Pet barv, v katerih boste svetlolaske zablestele

Charlize Theron Profimedias
Teh pet barvnih odtenkov bo še bolj poudarilo vašo svetlo barvo las!

Rumena. Rumena barva svetlolaskam čudovito pristaja, njihove lase in polt naredi elegantno in nežno, kombinacije z rumeno barvo pa so brezčasne. 

Beyonce | Avtor: Profimedias Profimedias


Metalne barve. Ni važno, ali je zlata, srebrna ali bronasta, v sijajnih kovinskih barvah bodo svetlolaske naravnost zablestele. V teh barvah blondinke izpadejo kot hollywoodske dive, zato je to idealni izbor za večerne obleke. 

Jay-Z in Beyonce | Avtor: Profimedias Profimedias



Kobalt modra. V modrih odtenkih svetli lasje in oči še bolj izstopajo. Kobalt modra je na svetlolaskah videti super luksuzno, pa naj gre za obleko, hlače ali majico v tej barvi.

Blake Lively | Avtor: Profimedias Profimedias

 

Kožna barva. "Nude" najlepše izpade na svili, zato ta material v tem odtenku svetlolase zvezdnice pogosto izberejo, sploh pri večernih oblekah. 

jennifer aniston, emma stone | Avtor: Profimedia Profimedia


Bela. Bela barva je sicer zelo občutljiva, a za svetlolaske ni boljše izbire. V belem so videti angelsko in čarobno, hkrati pa elegantno in ženstveno. 

Oskarji | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Maya_Cawthorn 16:04 28.december 2018.

    Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem dobil $ 29746 iz tega dela. Neverjetno in enostavno delati in redni dohodek je neverjeten. Predlagam vam, da se zdaj ...prikaži več vključite v to službo kot delovni čas in zaslužite več kot polni delovni čas, tako da sleditee tejj povezavi. Vso srečo .... ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com

Sorodne novice