Magazin > Lepota & telo
4845 ogledov

Pet top pričesk za tanke lase

lasje Profimedias
Vse imetnice tankih las dobro vedo, da to ni najbolj hvaležen tip las.

Pogosto umivanje, pomanjkanje volumna, kodri, ki ne držijo, če vam je vse to dobro poznano, potem ste zagotovo lastnica tankih las. A tudi za ta tip las se najdejo pričeske, ki so videti glamurozno. 

Zalizano

Pričeska, ki jo imate narejeno v minuti, hkrati pa vašim lasem doda navidezni volumen. Vse, kar zanjo potrebujete, je gel za lase in glavnik.

Natupirano

Lasem z glavnikom dodajte volumen pri lasišču in plast za plastjo nežno popršite z lakom za lase. Takšen volumen bo obstojen cel dan.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How I give Body and movement to my #hair in less than a minute? It’s literally one spray away - with the New @livingproofinc BODY BUILDER! (As you guys know I’ve been in love with the brand for so long and this product has def been life changing)! ❗️Since I love the product so much this calls for a special #giveaway❗️One lucky winner to follow @livingproofinc and tag a friend in the comments below can win a years supply of the Dry Shampoo and Bodybuilder! Check out my new YouTube video for the tutorial & details below! 🎁 Prize: Years supply of Dry Shampoo and Bodybuilder (retail value at $300+) To enter: Must follow @livingproofinc to win + tag a friend in comments below Open to USA & Canada Giveaway ends 9/27/18 #ad ——— Como eu dou movimento e volume ao meu cabelo em literalmente uma borrifada! Tem vídeo novo no canal em Inglês mostrando esse truque novo com um produto que lançou e fiquei muito apegada!

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on

Razmršena figa

Če si želite volumna, se izogibajte gladkim pričeskam. Razmršena figa, ki je ne zategnete tik ob glavi, doda lasem volumen. Pazite le, da jo močno spnete, da se čez dan ne razdre.

Ravni paž

Pričeska deluje bolj gosta in z več volumna, če imate lase ravno postrižene. Volumen ravnemu pažu pa še dodatno dodajo natupirana temena lasišča. Pričeska, ki so ji ugled vrnile sestre Kardashian. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KKW X KYLIE 2 COMING TO kyliecosmetics.com BLACK FRIDAY

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Valovi

Lasem najbolj dodajo volumen valovi, a ne vsaki. Pri tankih laseh je pomembno, da valove delate v pramenih, enkrat v eno, drugič v drugo smer. Presenečeni boste nad učinkom!

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice