Zanimivo
2383 ogledov

Čudovita blond barva in zdravi lasje

Nenaravne blondinke imajo najpogosteje dve težavi pri barvanju las. Prva težava je v tem, da je intenzivno svetlenje ob pogosti in nepravilni uporabi za lase dokaj škodljivo, druga težava pa je, da lasje že takoj po barvanju ali pa čez nekaj časa dobijo neželene rumene ali oranžne odseve.

 

 | Avtor:

Rešitev za oba problema ponujajo barve Subrina Spectra, in sicer demipermanentni odtenek 8/10 ledeno blond. Ta odtenek lahko uporabljamo samostojno za matiranje neželenih rumenih odtenkov, ki se pojavijo na laseh v nekaj tednih po barvanju v blond odtenke zaradi klora v vodi, vremenskih vplivov, izdelkov za oblikovanje las …

 | Avtor:
Drugi način uporabe tega odtenka pa je v kombinaciji z barvanjem narastka s specialno blond barvo. Specialno blond barve Subrina Spectra so zelo močne barve, ki omogočajo svetlenje las od 3 do 5 odtenkov. Ker pa so te barve tako močne, lahko nanašanje teh barv na že posvetljene lase povzroči poškodbe las ali pa ti že od prej posvetljeni lasje postanejo modri, zeleni, vijolični ... Da bi se temu izognili, lahko kombiniramo hkratno uporabo enega od specialno blond odtenkov Subrina Spectra na narastku in demipermanentnega odtenka 8/10 ledeno blond na ostali že pobarvani dolžini las.

Z zgoraj predlaganimi različnimi načini uporabe barv Subrina Spectra dobimo na laseh lep barvni rezultat, hkrati pa v največji možni meri ohranimo zdrave lase. Negovalna formulacija z arganovim oljem in karitejevim maslom v barvah Subrina Spectra pa poskrbi, da so lasje po barvanju odlično negovani.

 

Z barvami Subrina Spectra do najboljšega barvnega rezultata pri barvanju las doma

Pri barvanju las je zelo pomembno, da poleg izbire ustrezne barve to tudi pravilno uporabimo. Subrina Spectra je barva za lase, ki nudi optimalni nabor odtenkov in pa tudi znanja za kreiranje najboljšega možnega rezultata barvanja doma. Barve Subrina Spectra ponujajo širok izbor permanentnih in demipermanentnih odtenkov, ki omogočajo različne tehnike barvanja. Klasično barvanje za doseganje novega videza vaših las ali pa prekrivanje sivine, svetlenje las (do 5 tonov) ali pa samo nežno barvanje las za osvežitev barve na že pobarvanih laseh oz. za matiranje rumenih odtenkov na blond laseh. Za še boljši barvni rezultat in za ohranitev zdravih las pa lahko uporabimo kombinacijo večih tehnik.

 | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.