Magazin > Lepota & telo
12619 ogledov

Ličenje: 5 napak, ki vas postarajo

ličenje trend Profimedias
Ko se ličimo, je naš cilj, da bi bile videti lepše in mlajše, a se to hitro lahko zalomi, če zagrešimo teh pet lepotnih napak.

Predebela plast podlage
Pri podlagi je prvo pravilo manj je več. Če nanesete preveč pudra, v želji, da bi prekrile nepravilnosti, je učinek lahko ravno nasproten. Pore in gube s tem še bolj poudarite ter prikrijete naraven sijaj kože, zaradi česar ste lahko videti starejši kot ste v resnici. 

Pretanke obrvi
Z leti naše obrvi niso več tako goste, zato nikar ne pretiravajte s puljenjem obrvi, saj se lahko zgodi, da vam ne bodo več zrasle nazaj. Tanke obrvi nas postarajo, prav tako pa nas postarajo tudi pretemno osenčene obrvi. 

Premočna rdeča
Temna rdečila za ustnice nas postarajo, zato raje posezite po svetlejših rožnatih odtenkih ali odtenkih v barvi breskve, ki bodo vaš obraz naredili svež in mladosten. 

Preveč pudra v prahu
Tako kot s preveč tekoče podlage, ste tudi s preveliko količino pudra v prahu lahko videti kot da nosite masko. Poleg tega, puder v prahu še bolj poudari vaše pore in gubice, zato ga ne nanašajte na predel pod očmi. 

Črna črta pod očmi
Črna črta pod očmi optično zmanjša oči in pogled usmeri na gube pod očmi. Za odprt in mladosten pogled se raje odločite za tanko črto na zgornji veki, ki jo ustvarite s tekočim črtalom za oči. 

kapa ženska zima Magazin Pet navad, ki pozimi uničujejo vaše lase
Charlize Theron Magazin Pet barv, v katerih boste svetlolaske zablestele

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice