Magazin > Lepota & telo
726 ogledov

Najdražji lepotni proizvodi: Lak za dvesto tisočakov?!

rdeča šminka Shutterstock
Si očitate, da za kozmetične proizvode porabite preveč denarja? Ko boste izvedeli ceno desetih najdražjih lepotnih pripomočkov na svetu, se boste sami sebi zdeli pošteno varčni!

Luksuzni zmagovalec: Lak za nohte Azature Black Diamond 
Najdražji lak za nohte na svetu stane dobrih dvesto tisoč evrov, cena pa je tako visoka, ker se v steklenički skriva na tisoče miniaturnih pravih diamantov. Če si po nanosu odkrušite noht, ste verjetno odkrušili kar mesečno plačo. 



Si želite dišati po šopu denarja?
Za 30 mili litrov najdražjega parfuma na svetu, to je  Clive Christian No. 1 Imperial Majesty Perfume, boste odšteli kar več kot 11 tisoč evrov, na željo strank pa se ga dobi izključno v najboljših parfumerijah na svetu. 

Slabe tri tisočake za izginule podočnjake!
Golden Touch Facial Mask, znamke Adore Cosmetics je maska iz pravega zlata, ki obnavlja in pomlajuje kožo. Za slabe tri tisočake bolje, da vas pomladi za vsaj deset let!

lepota | Avtor: Instagram Instagram

Najdražja krema na svetu
Creme De La Mer Ultrarich Cream je najdražja vlažilna krema na svetu, stane skoraj dva tisoč evrov. Ta kultna krema za obraz pripomore k boljši teksturi kože, zmanjšuje gube in gubice, hkrati pa tudi razširjene pore. 

lepota | Avtor: Instagram Instagram

270 evrov za en dan?
Kre-At Beauty 24 Karat Gold Lashes so ročno izdelane umetne trepalnice s 24 karatnim zlatom, ki jih za 270 evrov lahko nataknete le enkrat. 
 

Komentarjev 1
  • Avatar Bailevansa
    Bailevansa 00:48 17.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice