Magazin > Lepota & telo
3016 ogledov

Ti modeli čevljev vizualno podaljšajo vaše noge!

visoke pete Reuters
Če želite, da ste videti višje kot ste v resnici, izberite te modele čevljev …

Dolgo noge so prav gotovo zaželen telesni atribut, ki pa ga lahko dosežemo tudi, če smo manjše rasti! S pomočjo čevljev, seveda, in to ne le visokih pet. Te modeli salonarjev in sandalov vas bodo vizualno podaljšali … 

Čevlji | Avtor: Mass Mass

Salonarji v špico

Takšen model čevlja pristaja tako na hlače kot na krilo in ne le, da deluje elegantno, temveč tudi vizualno podaljša vaše noge. Letos je moderen vzorec kače ali leoparda, nikoli pa ne boste zgrešili s takimi v črni barvi. Da bodo vaše noge videti zares dooolge, pa izberite salonarje v kožni barvi. Oba modela smo našli v Massu.

Čevlji | Avtor: Mass Mass

Visoke pete

Dodatnih deset centimetrov je vedno dobra izbira, sploh, če se odločite za čevlje z odprto peto in prsti, ki vas še dodatno podaljšajo.

Čevlji | Avtor: Mass Mass

Visoke pete v kožni barvi

To je zagotovo model, ki bo naredil največji učinek zares dolgih nog. Odprti sandali z visoko peto v kožni barvi. Top izbira za prihajajoče poletje!

Čevlji | Avtor: Mass Mass

Nizki čevlji v kožni barvi

Za videz dolgih nog pa vam ni potrebno obuti visokih pet, tak učinek lahko dosežete tudi z nizkimi čevlji v kožnih odtenkih. Te sandale smo našli v Zari, želen učinek pa boste prav tako dosegle tudi z zaprtimi čevlji v tem odtenku. 

Čevlji | Avtor: Zara Zara

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice