Magazin > Lepota & telo
1776 ogledov

To so lasni trendi za leto 2019

kodri Nivea
Kakšne pričeske so v modi letošnje leto? Še vedno je v ospredju sproščenost in devetdeseta!

Kratki bob
Ta pričeska je priljubljena že nekaj sezon zapovrstjo in videti je, da še ne bo šla tako hitro iz mode. Je enostavna in ljubka. Če ste ljubiteljice francoskega šika, je to prava izbira, poroča spletni portal Miss7. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶She's like the wind... Let's take a minute to appreciate Irina and her glam team for creating this killer look last night ❤

A post shared by Irina Shayk 💙 (@irinashayksdaily) on


Sproščeni valovi
Tudi nežni valovi še vedno ostajajo v modi, le da so v letošnjem letu še bolj naravni, kot da ste res ravnokar prišle s plaže.

Barva leta
Panetone je za letošnjo "it" barvo las razpisal koralno, ki je nekakšna miks med roza in rdečo.


Vračajo se devetdeseta
Lasni dodatki, ki smo jih nosile kot deklice, so zopet v modi. Velike lasnice z okraski v metalnih barvah, trakovi in obroči za lase. 

Delno razpuščeni lasje
Hitra pričeska, ki je idealna za dnevni videz. S to pričesko pride do izraza izbran nakit, hkrati pa jo hitro lahko razpustite in se odločite za klasiko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halfsies

A post shared by KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) on


Videz mokrih las
Za priljubljenost te pričeske so poskrbele Kardashianke, zanjo pa potrebujete veliko količino gela za lase in dobro krtačo. Videz še bolj do izraza pride skupaj z večerno toaleto. 

Figa na zatilju 
Preča na sredini, gladko počesani lasje in figa na zatilju je enostavna klasika, za dnevni in večerni videz, ki bo še bolj glamurozna, če ji dodate izstopajoče uhane. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice