Uporabno
1814 ogledov

Intenzivna barva in zdravi lasje tudi pri pogostem barvanju

Rdečelaske ali tiste s kakšno drugo intenzivno modno barvo las se vedno znova spopadajo s problemom, da se jim barva prehitro izpere z las in ni več tako intenzivno sijoča kot takoj po barvanju.

Subrina Spectra ponuja rešitev s svojo linijo demipermanentnih odtenkov. To so barve, ki so nežnejše do las, zato so boljša izbira za uporabo na že pobarvanih laseh. Z las se delno sperejo po 4- do 6-ih tednih. Lahko jih uporabljamo za osvežitev barve med dvema barvanjima ali pa v kombinaciji klasičnega barvanja s permanentno barvo.

 | Avtor:

Osvežite svojo barvo las

V primeru, da so vaše konice zaradi raznih dejavnikov (kot npr. prepogostega agresivnega barvanja, sonca, vetra ali feniranja) sprane in potrebne osvežitve, nimate pa še narastka, si lahko barvo las osvežite z enim od demipermanentnih odtenkov Subrina Spectra. Za nežnejše delovanje barvo zmešajte z najnižjim 3-% razvijalcem Hydrogen cream.

 | Avtor:
 | Avtor:

Ohranite zdrave lase tudi pri pogostem barvanju

Tehniko nežnega barvanja lahko uporabite tudi v kombinaciji istočasnega barvanja narastka s tehniko klasičnega barvanja. Narastek pobarvajte s permanentno barvo Subrina Spectra. 10-15 minut pred koncem delovanja permanenntne barve na narastku na ostalo dolžino las nanesite še demipermanentno barvo s 3-% razvijalcem. Rezultat je enakomerna intenzivna niansa, lasje pa ostanejo zdravi in sijoči.

Z barvami Subrina Spectra do najboljšega barvnega rezultata pri barvanju las doma

Pri barvanju las je zelo pomembno, da poleg izbire ustrezne barve to tudi pravilno uporabimo. Subrina Spectra je barva za lase, ki nudi optimalni nabor odtenkov in tudi znanja za kreiranje najboljšega možnega rezultata barvanja doma. Barve Subrina Spectra ponujajo širok izbor permanentnih in demipermanentnih odtenkov, ki omogočajo različne tehnike barvanja. Klasično barvanje za doseganje novega videza vaših las ali pa prekrivanje sivine, svetlenje las (do 5 tonov) ali pa samo nežno barvanje las za osvežitev barve na že pobarvanih laseh oz. za matiranje rumenih odtenkov na blond laseh. Za še boljši barvni rezultat in za ohranitev zdravih las pa lahko uporabimo kombinacijo večih tehnik.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.