Magazin > Lepota & telo
4813 ogledov

Tako boste tudi v največji vročini ostali dišeči in sveži

Vročina, znojenje
Poletje je pred vrati in z njim visoke temperature.

S temi triki boste tudi v vročini ohranili svež telesni vonj. Po tuširanju kožo navlažite z losjonom za telo, šele nato nanesite parfum. Poleg tega, da boste dišali tako po losjonu kot po parfumu, bo navlažena koža tudi dlje časa obdržala svež vonj. V vročini izberite dišave z oznako eau de parfum, ki vsebujejo najmanj alkohola, ter losjon ali mleko za telo, ki se hitro vpije in koži pusti dihati veliko bolj kot mastne in hranljive kreme za telo, ki jih uporabljamo pozimi. 

Zelo pomembno je tudi, kam nanesemo dišavo. Vonj parfuma se sprošča od spodaj navzgor. Če želite, da boste dišali cel dan, ga nanesite za ušesa, na vrat, na dekolte, na rokah pa na notranjo stran pregibov in zapestja. Ne pretiravajte s količino in ne škropite se po obleki, saj so dišave ustvarjene za kožo, zato na oblekah dišijo povsem drugače. Če že želite, ga popršite po deski za likanje, na kateri boste likali ali pa parfum nanesite na dlani in z njimi pogladite po laseh.

Pomembno je tudi, da ne mešate preveč različnih vonjev, za večji učinek pa izberite losjon in dišavo, ki imata podoben ali enak vonj. 

slovenija 24.9.2012, banane, foto:Spela Mohoric Magazin To se zgodi, če pojeste banano s črnimi pikami ženska koža lepota Magazin S starostjo se pripravite tudi na te vizualne spremembe
Komentarjev 1
  • Sienna_Lowrie 15:34 10.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu in začne zaslužiti s temm, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice