Avto
2087 ogledov

Pse bomo lahko brez skrbi puščali same v avtomobilu

Youtube
Nova tehnologija bo preprečila, da se bo avto pregrel, ko bodo v njem hišni ljubljenčki, hkrati pa bodo mimoidoče opozoril, da živali niso v nevarnosti in ne bodo razbili stekla na vozilu.

Pri Tesli so se domislili novega izuma. Po tem, ko so najavili predstavitev tehnologije, ki tatove odvrača od kraje vozila, vandale pa od poškodb tuje lastnine (kamere na vozilu bodo posnele vsakogar, ki bo v bližini avtomobila, če bo nekdo hotel vlomiti v vozilu, se bodo prižgale vse luči, alarm, iz zvočnikov pa se bo začela razlegati glasna glasba, lastnik bo obveščen o tem preko aplikacije), so zdaj predstavili tehnologijo, ki bi morala zanimati voznike, ki s seboj v vozilu prevažajo hišne ljubljenčke. 

Tesla model 3 Avto Toliko bo v evrih stal tesla model 3

 | Avtor: Youtube Youtube

"Pasji režim" se aktivira, ko mora voznik zapustiti vozil in v njem pustiti samega psa. Ko je funkcija aktivna, klimatski sistem v vozilu vzdržuje izbrano temperaturo in s tem preprečuje pregrevanje potniške kabine. Na velikem tabličnem zaslonu se izpisuje sporočilo, da psu ni hudega, tako, da mimoidoči, ki bi pomislili, da je pes v nevarnosti, ne bodo razbili stekla vozila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.