Magazin > VIP
2080 ogledov

Jennifer Lopez po 19 letih spet oblekla slavno zeleno obleko!

Jennifer Lopez
1/4
Epa
Jennifer Lopez je po 19 letih oživila kultno zeleno obleko, ki je privedla do izuma Google Images.

Slavna zelena Versacejeva oblekica, ki razkriva hrbet, spredaj pa je ob globokem dekolteju Lopezova komaj brzdala obline, je bila ob izklesanem telesu zvezdnice v središču pozornosti Milanskega tedna modela.

alex rodriguez, jennifer lopez Nekdanja ljubimka Magazin Nekdanja ljubimka o grobem seksu z novim partnerjem Jennifer Lopez

Jennifer Lopez | Avtor: Epa Epa

Nekdanji izvršni direktor Googla Eric Schmidt je po podelitvi nagrad Grammy leta 2000, ko je Lopezova prvič nosila slavno zeleno oblekico, razkril, da so zabeležili tako veliko število zadetkov iskanja fotografij Lopezove v zeleni obleki, da jih je to navdihnilo za izum storitve Google Images. Google je bil ustanovljen leta 1998, Google Images pa je bil predstavljen julija leta 2001.

alex rodriguez, jennifer lopez Magazin Jennifer Lopez: Je sreče le dva dni po zaroki že konec?

50-letna latino pevka in igralka je na modno pisto stopila ob koncu modne revije, ko jo je kot presenečenje dneva najavila modna oblikovalka Donatella Versace. Lopezova je na Milanskem tednu mode v novi različici obleke, ki jo je nosila na podelitvi Grammyjev leta 2000 in z izklesanim telesom plenila poglede in bila prav gotovo prva zvezda. 

Jennifer Lopez | Avtor: Epa Epa

zoe gregory Magazin O tej ženski se bo Jennifer Lopez še nekaj časa "sanjalo“

Že pred njenim prihodom so manekenke na pisto vstopale ob taktih glasbenih uspešnic Jennifer Lopez, na ozadju pa se je vrtel dogodek iz leta 2000, ko je zvezdnica povzročila pravo evforijo z izzivalno zeleno obleko.

JENNIFER LOPEZ Magazin Bizarno: Jennifer Lopez tega res ne bi bilo treba

Jennifer Lopez | Avtor: Epa Epa

Obleka je bila v zadnjih dveh desetletjih inspiracija številnim modnim oblikovalcem, ki so izdelali tudi športne copate z istim vzorcem. Kolekcijo športnih copat so predstavili na 50. rojstni dan zvezdnice. Jennifer Lopez ne popušča niti pri dopolnjenih 50 letih. Je poslovna ženska, podjetnica, modna oblikovalka - tako oblek kot copat in parfumov, producentka in mati. Premoženje Lopezove je po podatkih spletne strani Celebrity Net Worth vredno okrog 400 milijonov evrov.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.