Magazin > VIP
5132 ogledov

Jennifer Lopez: Je sreče le dva dni po zaroki že konec?

alex rodriguez, jennifer lopez
Alex naj bi jo menda varal.

Po tem, ko sta Jennifer Lopez in Alex Rodriguez na rajskih Bahamih zaročila, jima očitno nekdo že želi razdreti pravljico. To je Alexov nekdanji soigralec Jose Canseco, ki trdi, da je A-Rod, kot kličejo Alexa, Lopezovo prevaral z njegovo bivšo ženo. Jose je v to tako prepričan, da je ponudil, da lahko njegove trditve preverijo celo s poligrafom. 

JENNIFER LOPEZ Magazin J.Lo: Pri tej fotografiji se tudi njen bivši ni mogel vzdržati

"Ali ve, da jo je varal z mojo nekdanjo ženo Jessico, ubogo dekle, še sanja se ji ne, kdo je on v resnici. /.../ Pred nekaj meseci sem bil z njo (bivšo ženo op. a.), ko jo je klical na njen telefon. /.../ Alex Rodriguez ne bodi kup dreka, prenehaj varati Jennifer Lopez," so jezna sporočila, ki jih je Jose zapisal na svojem Twitterju.

Jenifer Lopez se na govorice še ni javno odzvala, a so viri blizu pevke povedali, da je govorice o nezvestobi slišala že v preteklosti, a se na njih ne ozira. "Zaupa Alexu in njegovi ljubezni. Neločljiva sta in ves čas tičita skupaj," je razkril vir. 

JENNIFER LOPEZ Magazin Bizarno: Jennifer Lopez tega res ne bi bilo treba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice