Magazin > VIP
4886 ogledov

O tej ženski se bo Jennifer Lopez še nekaj časa "sanjalo“

zoe gregory YouTube
Je njen Alex res tako nenasiten?

Zoe Gregory, nekdanje Playboyevo dekle, trdi, da jo je Alex Rodriguez le nekaj tednov pred zaroko z igralko in pevko Jennifer Lopez prosil za seks v troje.

Jennifer Lopez foto! Magazin Modrica na zaročencu: Ga je po škandalu udarila Lopezova?

44-letnica pravi, da ji je nekdanji igralec bejzbola pošiljal fotografije svoje moškosti s prošnjo, naj zanjo in zanj najde "zabavna dekleta“. "Obnašal se je kot umazan pes. Ni pošteno, da je to počel do zaroke,“ pravi Zoe.

Alex naj bi svetlolasko obsipaval s komplimenti in jo prosil za poredne videe in zmenek v troje. "Je lepa? Zabavna? Kolikokrat si že bila z njo?“ je Alexa po njenih besedah najbolj zanimalo pred zmenkom v San Franciscu.

jennifer lopez, alexander rodriguez | Avtor: Profimedia Profimedia


Lepotica je sporočila od Jenniferinega zaročenca začela dobivati dan po božiču, en mesec pozneje pa se je dopisovanje nenadoma končalo. Zelo je bila presenečena, ko je v začetku marca prebrala, da je Alex Lopezovo zaprosil za roko. Prstan, ki ji ga je nataknil med dopustom na Bahamih, je stal 1,8 milijona dolarjev.

alex rodriguez, jennifer lopez Magazin Jennifer Lopez: Je sreče le dva dni po zaroki že konec?

Zoe pravi, da je Jennifer predobra za Rodrigueza. "Zbuditi se mora. Žal mi je zanjo. Ni pošteno. Neverjetna je in tega si ne zasluži. Medtem ko se je pripravljal na poroko z njo, je mene prosil za seks posnetke, zmenke in druženja z drugimi ženskami,“ je še dodala.

Jennifer Lopez Magazin Prve fotografije Lopezove po škandalu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.