Magazin > VIP
17885 ogledov

Prve fotografije Lopezove po škandalu

Jennifer Lopez
1/17
Jima je zaroko uničil Alexov nekdanji soigralec?

Kraljica zarok Jennifer Lopez, tokrat se je zaročila že petič, se je po škandalu, ki je izbruhnil po njeni zaroki z Alexom Rodriguezom, prvič pojavila v javnosti. Paparaci so jo namreč ujeli, ko sta se z Alexom vračala z Bahamov, kjer mu je ob ogromnem diamantnem prstanu odgovorila "da". Takoj po veseli novici pa se je oglasil Alexov nekdanji soigralec Jose Canseco, ki trdi, da je Rodriguez Lopezovo varal z njegovo nekdanjo ženo in da je pripravljen iti celo na poligraf, da dokaže resnico.

J. Lo in A. Rod se z njegovimi obtožbami očitno ne obremenjujeta, saj sta po zaroki brezskrbno uživala na plaži in praznovala s penino. Tudi po prihodu v domači Los Angeles nista bila videti odtujena, le malce nezadovoljna, da so ju ujeli paparaci. Fotografije si poglejte v galeriji. 

Sveža zaročenca obtožb še nista komentirala, je pa vir blizu Lopezove povedal, da pevka Rodriguezu povsem zaupa in da bi jo težko prevaral, glede na to, da ves čas tičita skupaj. 

JENNIFER LOPEZ Magazin J.Lo: Pri tej fotografiji se tudi njen bivši ni mogel vzdržati alex rodriguez, jennifer lopez Magazin Jennifer Lopez: Je sreče le dva dni po zaroki že konec?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice