Magazin > Lepota & telo
2934 ogledov

Najboljši make-up triki za ženske z očali!

Očala Profimedia
Ličenje prilagodite izbiri vašega okvirja ...

Mačji okvirji

K elegantnim očalom, v obliki mačjega očesa, paše sofisticiran make-up. Kombinacija, ki bo s takimi očali najbolj zasijala, je črt tuš za veke in rdeča šminka. Pri tej zmagovalni kombinaciji pa ne pretiravajte z drugimi elementi, kot so na primer premočna senčila, izberite raje senčila v nevtralnih barvah, da celoten videz resnično zasije. 

"Piflarski" okvirji

Pred nekaj leti so v modo prišla velika tako imenovana "piflarska" očala, ki jih obožujejo tudi Kendall Jenner, Emily Ratajkowski in Chiara Ferragani. Pri teh okvirjih lahko po mili volji uporabite močne barve senčil, bleščice in močno poudarjene obrvi. Le ne vse hkrati! Domišljiji dajte prosto pot, saj boste težko zgrešile. 

Barvni okvirji

Barvni okvirji so super izbor, če želite svoj videz poživiti z učinkovitim dodatkom. Ker pa je opazen že okvir, naj bo ličenje v tem primeru umirjeno. Senčila v nevtralnih, toplih barvah, na kotičke oči nanesite osvetljevalec, na lica nežni bronzer, na ustnice pa šminko v nežno roza odtenkih. Ne pozabite na maskaro, ki odpre vsake oči. 
 

Okrogli okvirji

Tak okvir paše večini obrazov in omogoča izbor temnejših in kontrastnih ličil. Če imate zelene oči, se lahko poigrate s senčilom v barvi vina, tiste z rjavimi pa z zadimljenim videzom v zemeljskih tonih. Pazite le, da dobro prekrijete podočnjake, saj jih steklo, ki jih prekriva, lahko poudari. Če ste dovolj pogumne, lahko dodate tudi šminko v temnejšem odtenku. 

Ne glede na izbiro okvirja, pa velja previlo, da pri vpadljivih okvirjih izberite nežno ličenje in nakit, pri bolj umirjenih okvirjih, pa si lahko privoščite več, še svetuje hrvaški lepotni portal Miss7.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice