Avto
1209 ogledov

Očala proti slabosti med vožnjo

Citroën
Očala stanejo 99 evrov in so namenjena vseh, ki jim med vožnjo v avtomobilu postane slabo.

Citroën je julija 2018 na trg ponudil očala, namenjena blaženju potovalnih slabosti. Uspeh je bil velik. Zabeležili so več kot 20 milijonov pregledu na spletu in v nekaj mesecih prodali okoli 15 tisoč očal. Zato so se odločili, da letos na trg pošljejo novo serijo očal, poimenovano seetroen S19, z letnico 2019.

Citroën 19_19 Concept Avto Citroën pokazal, kako se bomo prevažali

Gre za Citroënovo sodelovanje z zagonskim podjetjem Boarding Ring in oblikovalskim studiem 5.5. Nova, še bolj pametna očala so narejena iz prozornega okvirja, v katerem je modra tekočina, ki umetno ustvarja horizontalno linijo, ki preprečuje nelagodje in slabost potnika.

Citroën C5 aircross Avto Česa takega od Citroëna nisem pričakoval

Očala so namenjena tako otrokom starejšim od 10 let kot odraslim potnikom. Očala nimajo stekel, zato si jih lahko člani družine delijo med seboj. Dovolj je, da jih nosijo med 10 in 12 minut, ko se pojavijo simptomi nelagodja.

Citroën ami one Avto Ali Citroën pripravlja konkurenta renault twizyju?

Na voljo je tudi serija Seetroen S19, ki je omejena na 1919 primerkov, v čast 100. obletnice proizvodnje avtomobilov Citroën. Izdelek na spletu stane 99 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.