Ne boste verjeli, kako je videti danes

Foto: Twitter @KatarinaVelika7
Foto: Twitter @KatarinaVelika7
Od "najgrše" mladenke do čiste desetke!
Oglej si celoten članek

Pred šestimi leti, ko je Rusinja stopila pred oltar s svojim izbrancem, je bila vajena dnevno slišati pikre komentarje na račun svojega videza. Ko sta z možem na Facebooku objavila poročne fotografije, se je na spletu vsul plaz neprimernih komentarjev. Nemalo je bilo tistih, ki so jo označili za "najgršo nevesto na svetu". 

Ljudje so bili prepričani, da njuna zveza nima prihodnosti, a si par tega ni vzel k srcu. Šest let kasneje sta še vedno srečno poročena, a z eno razliko. Nevesta je danes videti popolnoma drugače. 

Ruski novinar, ki se je spomnil pozornosti, ki jo je bil par deležen ob poroki, je želel izvedeti, kako se je njuna zgodba razvila. Presenečen je stal pred žensko, ki ni bila podobna tisti izpred šestih let. Sprememba je bila posledica redne vadbe, nekaj lepotnih posegov in drugačnega načina prehranjevanja. 

Ko so jo vprašali, kaj je bil razlog za takšno spremembo, je dejala, da je želela postati tisto, kar je njen mož videl v njej, ko sta se poročila. Mož pa ji še vedno, kot od prvega dne, vsak dan pove, da jo ima rad. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:30 31. Avgust 2017.

    No, to se zgodi, ko nehaš jest cuker - ponavadi je skrit v 90% prehrambenih izdelkov, večina izmed njih je …

  • 15:35 31. Avgust 2017.

    Bravo, sicer čista 10ka pa ravno ni....

  • 13:46 31. Avgust 2017.

    No, to je karakter. Čestitke za dosežek. Delala je na sebi in dosegla želeno. Bravo punca!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.