Magazin > Lepota & telo
31568 ogledov

Ne boste verjeli, kako je videti danes

preobrazba Twitter @KatarinaVelika7
Od "najgrše" mladenke do čiste desetke!

Pred šestimi leti, ko je Rusinja stopila pred oltar s svojim izbrancem, je bila vajena dnevno slišati pikre komentarje na račun svojega videza. Ko sta z možem na Facebooku objavila poročne fotografije, se je na spletu vsul plaz neprimernih komentarjev. Nemalo je bilo tistih, ki so jo označili za "najgršo nevesto na svetu". 

Ljudje so bili prepričani, da njuna zveza nima prihodnosti, a si par tega ni vzel k srcu. Šest let kasneje sta še vedno srečno poročena, a z eno razliko. Nevesta je danes videti popolnoma drugače. 

Ruski novinar, ki se je spomnil pozornosti, ki jo je bil par deležen ob poroki, je želel izvedeti, kako se je njuna zgodba razvila. Presenečen je stal pred žensko, ki ni bila podobna tisti izpred šestih let. Sprememba je bila posledica redne vadbe, nekaj lepotnih posegov in drugačnega načina prehranjevanja. 

Ko so jo vprašali, kaj je bil razlog za takšno spremembo, je dejala, da je želela postati tisto, kar je njen mož videl v njej, ko sta se poročila. Mož pa ji še vedno, kot od prvega dne, vsak dan pove, da jo ima rad. 

Komentarjev 3
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 17:30 31.avgust 2017.

    No, to se zgodi, ko nehaš jest cuker - ponavadi je skrit v 90% prehrambenih izdelkov, večina izmed njih je promovirana kot zdrava hrana.

  • antitrust 15:35 31.avgust 2017.

    Bravo, sicer čista 10ka pa ravno ni....

  • Onlytime 13:46 31.avgust 2017.

    No, to je karakter. Čestitke za dosežek. Delala je na sebi in dosegla želeno. Bravo punca!