Magazin > Bizarno
315 ogledov

Iz tega brezdomca naredili manekena

Jose Antonio Youtube
Špancu, ki je 25 let živel na ulici, so ponudili popolno preobrazbo. Nad rezultatom je bil navdušen in zaradi spremembe skoraj zajokal.

Španski frizerski salon je brezdomcu Joseu Antoniu ponudil popolno preobrazbo. Ta je izziv sprejel in bil nad končnim rezultatom popolnoma navdušen. Osiveli 55-letnik po preobrazbi spominja na avstralskegga igralca Hugha Jackmana.

"Nihče me ne bo prepoznal! Še sam ne vem, kdo je ta moški, ki ga vidim v ogledalu,“ je s solznimi očmi povedal Jose. Uredili so njegovo pričesko in brado, ga pobarvali na rjavo in u uredili obrvi, podarili pa so mu tudi oblačila. Lastnik salona ga je pripravil tako, da si bo zdaj lahko brez težav našel zaposlitev, ki bi ga lahko rešila življenja na ulici.

Jose je, preden je pristal na ulici, delal kot električar in zdaj upa, da bo lahko z novim videzom dobil kakšno zaposlitev: "Ni bila le sprememba videza, bila je sprememba življenja. Zdaj si želim poštene službe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.