Ne boste verjeli, koliko stane obleka, ki jo je nosila Meghan Markle!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vojvodinja ponovno navdušila …
Oglej si celoten članek

Ni skrivnost, da vse, kar obleče vojvodinja Meghan Markle hitro postane modni trend. Poleg luksuznih kosov, dodatkov in nakita, pa si Meghan pogosto nadane tudi oblačila dostopnih blagovnih znamk. 

Foto: Profimedia Meghan Markle

Tako je za mednarodni dogodek v Royal Albert Hallu, kjer je podprla vplivne mlade vodje, izbrale enostavno vijolično obleko znamke Babaton by Aritzia, ki stane slabih 35 evrov. V tej isti obleki pa se je Meghan že pokazala, in sicer v času, ko je pod srcem nosila prvorojenca Archieja

Foto: Profimedia Meghan Markle

Meghan in Harry sta te dni sicer pod drobnogledom zaradi dokumentarca, v katerem sta razkrila, kako slabo se počutita zaradi neresničnih poročanj britanskih tabloidov, vojvodinja pa je razkrila, da si ni predstavljala, da jima bodo tako zelo zagrenili življenje. Najbolj jo boli, da o njej pišejo neresnice in pravi, da se s tem enostavno ne more sprijazniti.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.