Ne naročajte vode z limono!

Premislite, ali si res želite vode z limono.
Oglej si celoten članek

Znanstveniki Passaic County Community Collegea v New Jerseyju svetujejo, da v gostilni ne naročate vode z rezino limone. Pregledali so namreč 76 rezin iz 21 restavracij in ugotovili, da je bilo kar 70 odstotkov rezin okuženih z bakterijami. Študija je bila objavljena v reviji  Journal of Environmental Health. Raziskava  ABC Investigation pa je razkrila, da je verjetnost, da bo v vašem kozarcu pristala okužena limona, 50-odstotna.

Rezultati so torej porazni. Kot pišejo, so zato krivi slabi higienski standardi. Limono so slabo oprali ali pa so jo prijeli z umazanimi rokami.

Dobra novica pa je, da količina bakterij, ki so jih odkrili na limonah, sicer zdravemu človeku ne bi smele povzročati težav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.