"Ne pišaj po meni, ker ti bom k***c odgriznu"

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
V Gostilni je vedno bolj vroče. Tokrat je zavrelo med Brankom in Zoranom, ki sta si izmenjala kar nekaj težkih besed.
Oglej si celoten članek

Šef Bine je tekmovalcem naložil pripravo govejega rock’n’rolla, med kuhanjem pa sta se že drugič sprla Branko in Zoran. Prišlo je celo tako daleč, da je slednji Branku zagrozil z besedami: "Ne pišaj po meni, ker ti bom k***c odgriznu." Branko mu je med mešanjem mirno odvrnil: "Zoki, malo se začni lepše obnašati do mene. Nisva krav skupaj pasla. Jaz nisem tvoj podložnik niti tvoj pes." Zoran je že čez nekaj trenutkov zanikal, da mu je rekel kaj takšnega, a ga je Branko hitro opomnil, da se vse snema.

Vse se je začelo že med odmorom, ko je Branko Zoranu rekel, da preveč smrči. Zoran ni prav dobro prenesel kritike, zato mu je Branko rekel: "Nisem bogat in sem trdo garal, da sem prišel do sem. Zaradi takšnih bedarij ne mislim izgubiti priložnosti." Zoran pa mu je posmehljivo odvrnil: "Kaj, zaradi smrčanja boš izgubil gostilno? Prej boš izgubil živce!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:48 10. Oktober 2012.

    heh...jaz bil na poptv na predizborih....in jih vprasal: " ali bo slo za isto intrigarsko sranje kot pri vseh showih …

  • 14:21 10. Oktober 2012.

    In še to, uničili so eno najboljših gostiln v okolici Medvod, katero domačini prav fajn pogrešamo. Harlekin je bil zakon, …

  • 14:20 10. Oktober 2012.

    Jaz si šefa kuhinje predstavljam čisto drugače. Kot uglajenega, kultiviranega gospoda oz. spodobno damo. Ne glede na to, ali bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.