Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

"Ne pišaj po meni, ker ti bom k***c odgriznu"

Zoran Gostilna išče šefa POP-TV-2
V Gostilni je vedno bolj vroče. Tokrat je zavrelo med Brankom in Zoranom, ki sta si izmenjala kar nekaj težkih besed.

Šef Bine je tekmovalcem naložil pripravo govejega rock’n’rolla, med kuhanjem pa sta se že drugič sprla Branko in Zoran. Prišlo je celo tako daleč, da je slednji Branku zagrozil z besedami: "Ne pišaj po meni, ker ti bom k***c odgriznu." Branko mu je med mešanjem mirno odvrnil: "Zoki, malo se začni lepše obnašati do mene. Nisva krav skupaj pasla. Jaz nisem tvoj podložnik niti tvoj pes." Zoran je že čez nekaj trenutkov zanikal, da mu je rekel kaj takšnega, a ga je Branko hitro opomnil, da se vse snema.

Vse se je začelo že med odmorom, ko je Branko Zoranu rekel, da preveč smrči. Zoran ni prav dobro prenesel kritike, zato mu je Branko rekel: "Nisem bogat in sem trdo garal, da sem prišel do sem. Zaradi takšnih bedarij ne mislim izgubiti priložnosti." Zoran pa mu je posmehljivo odvrnil: "Kaj, zaradi smrčanja boš izgubil gostilno? Prej boš izgubil živce!"

Komentarjev 3
  • trimix 18:48 10.oktober 2012.

    heh...jaz bil na poptv na predizborih....in jih vprasal: " ali bo slo za isto intrigarsko sranje kot pri vseh showih doslej"......nekako so zmomljali da ja....zato nisem nadaljeval....in res je tako

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:21 10.oktober 2012.

    In še to, uničili so eno najboljših gostiln v okolici Medvod, katero domačini prav fajn pogrešamo. Harlekin je bil zakon, super hrana in prijetno domače okolje. Zdaj je en high-tech restavracija, moderna, hladna..... Propadla bo v pol leta.

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:20 10.oktober 2012.

    Jaz si šefa kuhinje predstavljam čisto drugače. Kot uglajenega, kultiviranega gospoda oz. spodobno damo. Ne glede na to, ali bo moški ali ženska, bo treba posedovati veliko organizacijskih sposobnosti, mora biti teamleader, in seveda odličen ter inovativen kuhar. Tile kljukci ...prikaži več niso prav nič od tega. Ne vem, po kakšnih kriterijih so jih izbrali, ampak na koncu bo ostal še en primitiven šov, ki ima vse manj veze s kuhanjem...... Bedarija