Nečakinja Britney Spears po nesreči zavestna

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Osemletna nečakinja pevke Britney Spears je po hudi nesreči s štirikolesnikom pri zavesti in veliko bolje, kot je sprva kazalo.
Oglej si celoten članek

Maddie Aldridge je imela pred nekaj dnevi hudo nesrečo s štirikolesnikom. Vozilo, ki ga je upravljala osemletna nečakinja pevke Britney Spears, se je prevrnilo v ribnik, kjer je bila deklica več minut ujeta pod vodo.

Foto: Instagram Maddie Aldridge, Jamie Lynn Spears Čeprav je bila deklica v kritičnem stanju in so se bali, da bi se lahko zgodilo najhujše, kaže, da gre na bolje. Maddie se je, po poročanju Radar Onlina, prebudila in že govori. "Maddie je v bolnišnici skupaj z mamo, očetom in očimom. Po nesreči smo jo s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Zdaj se je končno zbudila in se zaveda okolice, ki jo obdaja in prepozna družinske člane, ki so ob njej 24 ur na dan," je povedal policist.

Za medije pa je spregovoril tudi dekličin zdravnik: "Še vedno prejema kisik, a zdi se, da ni utrpela nikakršnih poškodb glave. Nekaj dni bo še pri nas na opazovanju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.