Nejc boksarju brisal "švic“

Neisha je k snemanju novega videospota We can die young povabila najboljšega prijatelja Nejca Simšiča.
Oglej si celoten članek

Pevka Neisha je posnela nov in divji videospot za pesem We can die young, ki je angleška priredba slovenske pesmi Tandem. Pravi, da je slovenska različica posvetilo prijatelju Nejcu Simšiču, saj sta „že velikokrat kakšno ušpičila“. Nejc se je tako preizskuil v manjši igralski vlogi, kjer je boksarju brisal pot.

Ob vprašanju, kako sta se odločila, da bo tudi Nejc nastopil je pevka v smehu povedala: "Rekel je, da bo šla glava, če ne bo v videospotu“ in ob tem dodala: "Nejc je moral biti zraven, ker je del te zgodbe, on je del moje zgodbe.“

Sicer je Neisha pri pesmi We can die young sodelovala s švicarskim produkcijskim dvojcem Empirical Brothers, ki sta pripravila pesem v slogu trapa in hip-hopa. "Ta pesem ima že nekaj oblik in ta oblika se mi je zdela najbolj atraktivna, super je, ker je mednarodna zgodba. Ta verzija mi je predstavljala največji izziv za vizualizacijo. Se mi zdi, da je to en tak lep glasbeno športni projekt,“ pravi pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.