"Nekatere estradnice so prave ku**e"

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Slovenska pornodiva La Toya je razočarana nad Slovenci. Pravi, da o njej mnogi mislijo najslabše, medtem ko se veliko estradnic, za katere mislimo, da so "pridne", prodaja.
Oglej si celoten članek

"V Sloveniji ne cenite umetnikov. Jaz ne spim z nobenim, a na koncu sem v očeh vseh najslabša oseba. Tiste znane Slovenke, ki se dajejo dol, pa veljajo za pridne. Tega ne bom nikoli razumela," nam je v pogovoru zaupala La Toya, ki pa nam konkretnih imen estradnic, ki naj bi se prodajale, ni želela izdati. "Nekatere estradnice so prave ku**e, a se o njih piše najlepše. Za vsa imena vem, a jih nočem izdati, nočem biti nesramna. Gre pa za najbolj znane osebe v Sloveniji, večinoma za pevke. Vem za mnoge, ki se prodajajo."

La Toya je ob tem izrazila razočaranje tudi nad ljudmi, s katerimi je imela priložnost delati. Pravi, da jo mnogi le izkoriščajo. "Nekateri služijo na meni in se mi zdi smešno, da potem o meni pišejo, da nisem dobra oseba. Tista, ki o meni piše, da nisem lepa in da sem debela, je o meni napisala biografijo in je postala slavna zaradi La Toye. Ljudje so pač nesramni in na meni služijo že dolgo časa." Pornesa ima s tem v mislih Marjanco Scheicher, s katero sta se že pred časom spustili v pravo medijsko vojno. Več o tem si lahko preberite tukaj.

Za konec nam je La Toya še povedala: "Jaz nisem tako grozna, kot o meni mislijo ljudje. Če sem slavna, še nisem slaba oseba."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:46 26. September 2012.

    kako žaljiv članek do estradnic, vse jih mečete v isti koš, sramujte se

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.