Magazin > VIP
66 ogledov

"Nekatere estradnice so prave ku**e"

La Toya Mediaspeed.net
Slovenska pornodiva La Toya je razočarana nad Slovenci. Pravi, da o njej mnogi mislijo najslabše, medtem ko se veliko estradnic, za katere mislimo, da so "pridne", prodaja.

"V Sloveniji ne cenite umetnikov. Jaz ne spim z nobenim, a na koncu sem v očeh vseh najslabša oseba. Tiste znane Slovenke, ki se dajejo dol, pa veljajo za pridne. Tega ne bom nikoli razumela," nam je v pogovoru zaupala La Toya, ki pa nam konkretnih imen estradnic, ki naj bi se prodajale, ni želela izdati. "Nekatere estradnice so prave ku**e, a se o njih piše najlepše. Za vsa imena vem, a jih nočem izdati, nočem biti nesramna. Gre pa za najbolj znane osebe v Sloveniji, večinoma za pevke. Vem za mnoge, ki se prodajajo."

La Toya je ob tem izrazila razočaranje tudi nad ljudmi, s katerimi je imela priložnost delati. Pravi, da jo mnogi le izkoriščajo. "Nekateri služijo na meni in se mi zdi smešno, da potem o meni pišejo, da nisem dobra oseba. Tista, ki o meni piše, da nisem lepa in da sem debela, je o meni napisala biografijo in je postala slavna zaradi La Toye. Ljudje so pač nesramni in na meni služijo že dolgo časa." Pornesa ima s tem v mislih Marjanco Scheicher, s katero sta se že pred časom spustili v pravo medijsko vojno. Več o tem si lahko preberite tukaj.

Za konec nam je La Toya še povedala: "Jaz nisem tako grozna, kot o meni mislijo ljudje. Če sem slavna, še nisem slaba oseba."

Komentarjev 1
  • izvedenec 20:46 26.september 2012.

    kako žaljiv članek do estradnic, vse jih mečete v isti koš, sramujte se