Nekatere seksi, druge čisto odbite

Foto: EPA Selena Gomez Foto: EPA Taylor Swift Foto: EPA Ashanti Foto: EPA Ciara Foto: EPA Melanie Iglesias Foto: Reuters Rita Ora Foto: EPA Iggy Azalea Foto: Reuters Jennifer Farley Foto: EPA Erin Wasson Foto: EPA Katy Perry Foto: EPA Lil Kim Foto: EPA Miley Ray Cyrus
Zvezdnice so se včeraj za sprehod po rdeči preprogi na podelitvi videonagrad MTV odločile za dva trenda – seksi eleganco ali zelo odbit videz.
Oglej si celoten članek

Nekatere zvezdnice so na včerajšnji podelitvi videonagrad MTV poskrbele, da si jih bomo zapomnili, saj so se na rdeči preprogi pojavile v odbitih kombinacija, med katerimi pa vse niso bile prav posrečene. Pa vseeno, na podelitvi glasbenih nagrad so drznejše kombinacije zaželene.

Med njimi je predvsem s svojim poziranjem najbolj izstopala Miley Ray Cyrus, s kičasto obleko in neposrečeno dolžino krila je poglede lovila Katy Perry, za gotovo največji balzam za moške oči pa je poskrbela manekenka Erin Wasson, ki je pokazala skoraj vse.

Seksi eleganca

Med elegantnimi, a zelo seksi zvezdnicami pa je v modri obleki z razkritim delom korzeta in zelo visokim izrezom krila izstopala Selena Gomez. Nič manj zapeljive niso bile niti druge, ki so se odločile za sicer skoraj malo preveč elegantne kreacije, ki pa so jim resnost razbili globoki dekolteji, čipke in izrezi kril.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.