Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Nekatere seksi, druge čisto odbite

Selena Gomez
1/12
EPA
Zvezdnice so se včeraj za sprehod po rdeči preprogi na podelitvi videonagrad MTV odločile za dva trenda – seksi eleganco ali zelo odbit videz.

Nekatere zvezdnice so na včerajšnji podelitvi videonagrad MTV poskrbele, da si jih bomo zapomnili, saj so se na rdeči preprogi pojavile v odbitih kombinacija, med katerimi pa vse niso bile prav posrečene. Pa vseeno, na podelitvi glasbenih nagrad so drznejše kombinacije zaželene.

Med njimi je predvsem s svojim poziranjem najbolj izstopala Miley Ray Cyrus, s kičasto obleko in neposrečeno dolžino krila je poglede lovila Katy Perry, za gotovo največji balzam za moške oči pa je poskrbela manekenka Erin Wasson, ki je pokazala skoraj vse.

Seksi eleganca

Med elegantnimi, a zelo seksi zvezdnicami pa je v modri obleki z razkritim delom korzeta in zelo visokim izrezom krila izstopala Selena Gomez. Nič manj zapeljive niso bile niti druge, ki so se odločile za sicer skoraj malo preveč elegantne kreacije, ki pa so jim resnost razbili globoki dekolteji, čipke in izrezi kril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.