Nekateri imajo Danico za zvezdo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Danica Lovenjak je trenutno polno zaposlena s študijskimi obveznostmi, zaupala pa nam je, da njena prepoznavnost naredi vtis tudi na nekatere študijske kolege.
Oglej si celoten članek

Danica Lovenjak vzbudi pozornost, kjerkoli se pojavi. Nič drugače ni niti v šolskih klopeh. "Nekateri sošolci se zagotovo vtaknejo v to, da sem prepoznavna, s tistimi, ki me poznajo, pa si zelo pomagamo med seboj, si izmenjujemo zapiske in se družimo med odmori. Včasih seveda morajo razumeti, da nimam časa za kakšen sestanek, saj imam v življenju še kakšen drug projekt," nam je zaupala Danica, ki na fakulteti za družbene vede študira komunikologijo, tržno komuniciranje in odnose z javnostmi. Danica je 6. januarja dopolnila 27 let, zato smo jo povprašali, kako to, da še vedno guli šolske klopi: "Malo sem se iskala, saj sem najprej študirala na filozofski fakulteti," pravi lepotica.

Lovenjakova je decembra sicer izdala svojo prvo knjigo z vremenskimi nasveti, trenutno pa se posveča predvsem študiju: "Zanimanje je, lepo je videti svojo knjigo v izložbi. Trenutno imam veliko dela s študijem, saj je obdobje kolokvijev, predstavitev in ostalih študijskih projektov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.