Magazin > VIP
34 ogledov

Nekateri imajo Danico za zvezdo

Danica Lovenjak Anže Petkovšek
Danica Lovenjak je trenutno polno zaposlena s študijskimi obveznostmi, zaupala pa nam je, da njena prepoznavnost naredi vtis tudi na nekatere študijske kolege.

Danica Lovenjak vzbudi pozornost, kjerkoli se pojavi. Nič drugače ni niti v šolskih klopeh. "Nekateri sošolci se zagotovo vtaknejo v to, da sem prepoznavna, s tistimi, ki me poznajo, pa si zelo pomagamo med seboj, si izmenjujemo zapiske in se družimo med odmori. Včasih seveda morajo razumeti, da nimam časa za kakšen sestanek, saj imam v življenju še kakšen drug projekt," nam je zaupala Danica, ki na fakulteti za družbene vede študira komunikologijo, tržno komuniciranje in odnose z javnostmi. Danica je 6. januarja dopolnila 27 let, zato smo jo povprašali, kako to, da še vedno guli šolske klopi: "Malo sem se iskala, saj sem najprej študirala na filozofski fakulteti," pravi lepotica.

Lovenjakova je decembra sicer izdala svojo prvo knjigo z vremenskimi nasveti, trenutno pa se posveča predvsem študiju: "Zanimanje je, lepo je videti svojo knjigo v izložbi. Trenutno imam veliko dela s študijem, saj je obdobje kolokvijev, predstavitev in ostalih študijskih projektov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.