Nekdanja Miss Slovenije je noseča

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Plavolaska je na Instagram objavila fotografijo, na kateri njena prvorojenka poljublja nosečniški trebušček. Novico, da pričakuje, pa je potrdila tudi za naš medij.
Oglej si celoten članek

Živa Vadnov, nekdanja Miss Slovenije, je za Žurnal24 potrdila, da je drugič noseča. "Odlično se počutim. Nosečnost je podobna prvi, nimam težav. Dnevi tako hitro minevajo, saj veste, kako je – vsak dan služba in majhen otrok. Mogoče sem samo malo bolj utrujena kot pri prvi nosečnosti, saj ne morem iti kar spat sredi dneva, saj se moram posvetiti triletni hčerki."

Foto: mediaspeed Živa Vadnov, miss Slovenije 2004 Zgovorna 34-letnica je povedala, da se prvorojenka otroka zelo veseli: "Ne more se čisto odločiti, ali bi raje imela bratca ali sestrico. Se pa dojenčka zelo veseli, da mi bo lahko pomagala pri previjanju in vsem, kar spada zraven. Me pa nenehno boža po trebuhu in sprašuje, zakaj dojenček še ni prišel in kdaj bo prišel." Dodala je, da spol otroka že ve, da pa ga ne bi rada delila z mediji in da o imenih še razmišljajo. "Rok imam julija, zato bomo šli junija že na morje, saj kasneje ne bomo mogli iti zaradi dojenčka,“ je še dodala Vadnova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.