Magazin > VIP
307 ogledov

Nekdanja Miss Slovenije je noseča

Živa Vadnov Instagram
Plavolaska je na Instagram objavila fotografijo, na kateri njena prvorojenka poljublja nosečniški trebušček. Novico, da pričakuje, pa je potrdila tudi za naš medij.

Živa Vadnov, nekdanja Miss Slovenije, je za Žurnal24 potrdila, da je drugič noseča. "Odlično se počutim. Nosečnost je podobna prvi, nimam težav. Dnevi tako hitro minevajo, saj veste, kako je – vsak dan služba in majhen otrok. Mogoče sem samo malo bolj utrujena kot pri prvi nosečnosti, saj ne morem iti kar spat sredi dneva, saj se moram posvetiti triletni hčerki."

Živa Vadnov, miss Slovenije 2004 | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Zgovorna 34-letnica je povedala, da se prvorojenka otroka zelo veseli: "Ne more se čisto odločiti, ali bi raje imela bratca ali sestrico. Se pa dojenčka zelo veseli, da mi bo lahko pomagala pri previjanju in vsem, kar spada zraven. Me pa nenehno boža po trebuhu in sprašuje, zakaj dojenček še ni prišel in kdaj bo prišel." Dodala je, da spol otroka že ve, da pa ga ne bi rada delila z mediji in da o imenih še razmišljajo. "Rok imam julija, zato bomo šli junija že na morje, saj kasneje ne bomo mogli iti zaradi dojenčka,“ je še dodala Vadnova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.