Nekdanja tekmovalca Big Brotherja z vročim prizorom šokirala Celjane!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pretekli petek je bilo v celjski Casablanci pestro …
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 big brother Prejeli smo posnetke, ki so nastali v celjski diskoteki Casablanca, kjer so v petek žurali nekdanji tekmovalci šova Big Brother. Pošiljatelj je pripisal, da sta se Alenka in Adnan, ki smo ju spoznali v letošnji sezoni šova, poljubljala, a ni bilo tako, nam je zagotovila Alenka. "Poljubljala sem se z Gregorjem iz Big Brotherja. Verjetno bi se spomnila, če bi bil Adnan. Ostali obiskovalci so bili nad poljubom kar malo šokirani. Če bi se to zgodilo v Ljubljani, bi bil odziv verjetno drugačen," nam je v smehu odgovorila simpatična Štajerka, ki je v šovu povedala, da jo privlačijo mlajši homoseksualni moški.

Tega si očitno ni izmislila. Njene besede nam je Gregor namreč potrdil. "Bila je šala, nič resnega. Alenka ve, da sem v zvezi. Morda sem ji s tem poljubom izpolnil željo,“ je za naš portal povedal in dodal, da so tekmovalce omenjenega šova v Celju lepo sprejeli. "Pozornost me ne moti, dokler je dobronamerna. Doslej sem imel le pozitivne izkušnje," je še dodal Gregor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.